Amirra Najihah







+
+

holiday ,enjoy ^^
Friday, September 27, 2013 | 10:21 AM | 0 comment



assalamualaikum .takjawab dosa :P haha .okayy .cuti sem dah start lah babe .syoknya ! semalam last paper .paling syok lah paper semalam .sebab paper semalam paper paling takut ,tapi semalam punya paper alhamdulillah i boleh jawab .masa mid sem seriously hancur nauzubillah .susah sangat cerita dia .and now ,seriously suka subjek Business Law .malangnya dah habis .haha .inshaAllah tak akan repeat .

memang rugi sapa tak buat soalan yang past year miss suruh buat tu .miss tahu ,ramai lemah sangat ,sebab kita kena ingat casses .and miss sediakan 6 set soalan .memang tak sama ,tapi seakan akan sama .and guess what ,untung sangat buat .sebab bila tengok soalan dia memang sama .dia amek dari semua set soalan tu .totally sama .memang i boleh jawab .tapi part essay tu hancur sikit .haha -p

tapi takpe ,adat lah dalam exam ada yang boleh jawab ada  yang tak boleh *ayat ibu .haha :P tapi takut ni result ,aduhh .nak dekan .tapi harapan lah kan .aha .rasa tak kott untuk sem ni .err .habis sem bila lagi ? taktahu lah .bukan senang .tapi kenapa orang lain boleh ? kalau kita nak ,mesti kita boleh .kita taknak memang kita takboleh .

haihh inshaAllah ,kalau ada rezeki ,kalau Allah dah tetapkan dari azali ,pasti ada .okay lah .bye guys xx


♥ Older |