Amirra Najihah







+
+

Amalinaa ;)
Monday, November 22, 2010 | 1:56 AM | 0 comment

thanks wey sbb still ingat kat aku .even kau dah pndah terengganu .hahhaa ;D skang kau rasa lah duduk asrama .aku dah puas dah duduk asrama .wey ,happy sgt dpt borak ngn kau .sorry lah ye .aku malas nk text .sbb tu aku suroh kau kol .hahah .wey ! sumpah aku rendu kau .kau lah bFf aku .hee .kau dah berubah la gyle .dah ade boii ouh .kalah aku .aku pun single mingle skang .kau lg hebat dr aku .haha .tekejut eh kau sbb aku ckp aku single ? yelah ,sbb dlu .break ja .msty ada boi kn ? hahaha :D kirim salam lah kt F kau eh ? aku rendu kau . kau  A+F .wahh ! aku A+ ? hahaha ;D nnty kau tahu bile dy dah melama aku ye ? hahaha ;D perasan gela babi betol ;))


♥ Older | Newer ❥