Amirra Najihah







+
+

Danyy ;)
Sunday, November 21, 2010 | 5:06 PM | 0 comment

sorry baru update pasal kau ye sayang .aku penat gila babi tahu ? haha .thanks for yesterday .20.11.2010 .hee .sorry buat kau tunggu lame kt kL sentral .haha .cakap pakai baju merah ,tipu kan ? sekeh tahu la .haha .nasib aku bwk spec dy utk suruh kau pulangkan balik .hoho .pastu jalan smpai brieckfields ,naik monorail ,peh ! jumpa akak dorm kot dlm samer hari tu .huu .malu kot ,kuar dari samer ,jadik hantu .hahah ;D pastu jalan jalan .pegi main bowling .haha ;) aku kn pemalu ,sbb tu kalah .hee .btw ,thanks korang sbb main kan utk aku .aku kan lopek dpn korang .hahaha .pastu pegi makan .haha .sotong tu sedap wey ! tp aku takkan makan .aku tahu efek dy wey .badan aku akan mera mera plus gatal gatal .hekhekk ! pastu turun bowling balik .mbe Dany plus awek dy dtg .haha .pastu kau buat sesuatu yg luar jngkaan aku Dany .haha .hebat kau sayang .hahaha ;D wey ,kau rosak kn seluar cream aku wey .koto tahu ? sobbs ;( pastu lepaklepak jap .pastu naik atas ,pegi toilet .Dany pulak solat .pastu turun turun ,turun laju gila .haha .telepas tempat bowling .aku naik sorang2 .haha .pastu dy yg carik aku .kau ingat aku sesat ke ? mcm lah aku baru pg ts .haha .Dany ckp nak main bowling balik .haha .aku kn pemalu .so ,malas nk main .turun jp je .tgk kau main pool .haha .menonggeng wey ;DD pastu lepak ngn mbe ,kt tingkat 8 .haha .Dany suka pk bukan bukan kan ? hahaha .aku angkat fon lambat sbb silent .haha ;D adoii .pastu jalan jalan carik dy .jumpa kt tingkat 5 .hekk ! pastu dy bwk aku jumpa kau kat rooftop .haha .lepak ngn mbe Dany n Ina .hee .Ina ,you tak sumbung kan? haha .you puji rambut i kn ? haha .thanks ya ! i bkn nye iron ,pg saloon pn dah lame .haha .rmbut tu ,jaga ouhh .lawa kn ? hee .patu sisha di situ .lame kot lepak .haha ;D kau jelez eh Dany wktu dy transfer asap tu ? hahaha ;D lepak lah syggs .dah byse bersosial .haha ;D tak byse kan ? mmg pening aku .pastu pg pavi ,mkn kfc jp .pastu kul 7 ,balik .pegi lrt .haha .snap2 pix .pastu balik .smpai2 kL sentral kul 8 .hoho .mak aku marah ouh .sian kan aku ? sbb aku dah jnji tak kn balik lmbt lg .kau lah ney .layan aku cm Putri .hahaha ;D thanks ye .smpai umah kul 9 lebeh .mmg menyirap dia .maaf ye family sayang .huhu .bkn slalu .for hving fun jaa ;)

awak + Danyy ;thanks for yesterday .

Danyy ;
*jgn amek aty eh kalau aku x bpe layan kau sgt .
*jgn amek aty jgk psl kat sisha tu .hee~ saje try .haha ;D public kot ?
thanks a lott .im so happy .hee <3


♥ Older | Newer ❥