Amirra Najihah







+
+

Fawwaz :D
Tuesday, November 16, 2010 | 6:23 PM | 0 comment

dah lah aku takde mood .sumpah hilang mood aku hari ney .nape ? mamat JJ tu asek miskol .haha .bodo lah .aku ckp x suka ,xsuka lah .x payah nk paksa aku ;D tibe2 .cet ngn Fawwaz .haha .adoii .thanks for make me happy .haha .aku suka cara kau petang tadi .romentik tahu ? kakaka .hope permintaan aku tadi kau tunaikan ok sayang oii .tp takyah lah story kat org .mampus aku nanti .huahua ;D happy dpt menggedik dengan kau .kau tahu tak kau tu noty boi ? huahua .sakit wey perot aku petang ney .anyway ,thanks teman kan aku .dah lame tak jumpe kau .nnti aku nk jumpa kau ,aku nk lanyak2 kau .haha ;D


♥ Older | Newer ❥