Amirra Najihah







+
+

ouh Myra .
Wednesday, November 24, 2010 | 5:40 PM | 0 comment

huu ,nape hari ney sume nak berceramah and marah kat aku ? adehh ! ape salah aku wey .bangun2 pagi .basuh muka .mandi .tgk2 ,mak baru balik dr pasar .nak makan ape ? lapa gila ! mak ckp mak ade beli roti .ouhokie .hari ney jz makan roti and telo ja .aumm ! pastu malas gila nak online .kepala saket =,=' main game ja .tibetibe .mak berceramah .adehh !

mak ::: myra ,jgn lah ekot peredaran zaman sgt .begaul sana .bergaul sini .haram antara laki ngn pompuan .pegang tgn ,peluk sana ,peluk sini .cium tengah2 jalan .adoiila .pakai baju nampak sane ,nmpak sini .pakai lah tudung .dunia semakin tua .mcm2 dah jadi tnda2 kiamat .nnty sosial sgt ,ade je bnd yg jadik .lahir ank haram ,haisyo ! 


ayah ::: myra ,kau jgn lah kuar lg .bergaul ngn org yg xbtol .nnty kau rosak .aku tak nak jadi cm tu .kau tu anak aku .kalau kau nk gy memne .ckp kat ayah .ayah boleh hantar .kau jgn lah kuar ngn laki lg .pastu nnty kuar ,balik mlm ,tah hape yg kau buat .aku tahu nnty .siap kau aku keja kn .adeh ! aku dah mula di kongkong .huahua =,=' bencii .


MT ::: aku benci kau ! kau buang num aku ,kau jgn contact aku lg .aku tak nak kwn dgn kau dah .skang aku anggap kau musuh aku .adoii ,tuah sayang .ape salah aku ? dah lame kowt aku tak contact kau .sejak kite break dlu ,dah tak jumpa ,dah tak text kan ? huhh .pape tah ! cambodoh pun ada .


♥ Older | Newer ❥