Amirra Najihah







+
+

ouh sayang .
Sunday, November 28, 2010 | 11:55 AM | 0 comment

weyy ! haha .besh la dpt gayut ngn kau .sumpah dahaga doe ,huahua .asal eh ? n plus lapa gyle .kau pulak cite pasal hantu .takot lah bodo ! hahaha .dah la cite gebang .rasa nk pelempang ja muka kau tu tahu tak ? haha .sorry eh ,bukan aku sengaja nak marah2 kau .aku tak nak dah story pasal dy .tolong eh ? dy tu gatal ! aku tak suka .haha .thanks ye nyanyikan aku lagu faizal teher tu ..

Harus bagaimana lagi
Dan terus begini
Dengarkan aku
Lihat ke mataku

Cukup sudah kau menghukum
Salahku tetap salahku
Benarkan ku berbicara
Agar bisa pulih semua
Namun harus sampai bila
Kau kan diam seribu bahasa

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu

Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja


.suara kau sedap sayang .haha ;DD thanks a lott ya .gayut 2 jam lebih .mmg nak tecabut anak tekak aku .haha .pastu kul 4 ,off .aku nak gy toilet .haha .pstu jz texting .text 4 kali ja .aku dah tetido .huahua .maaf eh ? aku betol2 ngantuk .hiks .sorry again .tak dpt wish utk smlm .mwahh*



♥ Older | Newer ❥