Amirra Najihah







+
+

ouh You =,='
Tuesday, November 30, 2010 | 4:20 AM | 0 comment

sorry lah if aku cam nak tak nak je wep je text kau smlm .6 kali je kan text ? sumpah kau spoil mood aku lah setan ! kau jgn lah ckp psl dy .boleh tak ? kau suruh aku jaga hati dy .hati aku ade kau jaga .stop it lah sayangs .penat tahu tak ? huh .


Danii ; sorry ya .i bukan nk berahsia ngn u .i tak nak u risau ja .bkn nye i sakit nak mati dah .hee .sorry ya ,i bkn nak buat u marah .i tak nak kecoh kecoh ja ;) thanks for caring bout me .hebat lah u ney kan ? hm .nape dy tak jadi cm u ? urghh ! =,='


♥ Older | Newer ❥