Amirra Najihah







+
+

tekejut kott
Friday, November 5, 2010 | 11:52 AM | 0 comment

hoho .bangun pagi kul 9.3o pagi .terus online facebook dgn tak mandi ,tak berus gigi ,tak basuh muka .tibetibe ade dua text kt facebok .huu .ada org yg aku tak knl text aku n ckp pasal D tu .so ? aku bace dgn penuh nikmat ,HAHA .sbb pnjg lah jgk .tp xde lah pnjg sgt . :D pastu aku tgk profile dy ,lawa ouh , cung gela .tak cam aku .HAHA .mcm mcm dy tules kt status dy . hoho sian dy ,status dy sume sedih sedih .ape lah aku nak buat ney ? aku tak tahu pulak yg si D ney ada peminat .adehh ! sian dy .dy suka kat D tu .tp aku bkn perampas lah .D pn tak ckp yg dy ade peminat .grr ! ape aku nak buat skang ? aku syg itu D ,tp sian gurl tu .tah tah dah lame dy minat D tu .lg pn dy dah knl D tu lame dr aku knl D .hm .msti dye tekejut aku dgn D .tp aku tak tahu ape je aku ngn D tu ? huu .aku perampas ke eh ? aku mintak maaf sgt sgt wey .siyez aku tak tahu yg kau minat dy .adoii .maaf , hope kau okie ja dgn D tu ,takyah lah benci benci dia . =,=


♥ Older | Newer ❥