Amirra Najihah







+
+

Times Square
Friday, November 19, 2010 | 2:30 AM | 0 comment

adoii .kepenatan ouh pg TS td .huahua ;D haha .Fawwaz ckp kul 11 mesti ade kat TS da .wahh ! boleh ke aku bangun ney ? haha .bangun 7.45 tejage ,reply jp msg .n tido balik .hahaha .kul 9 lebeh mandi .dan tak sempat breakfast .n ekot ibu pg epf kjap .dan terus lah ibu hntar smpai kL sentral .jimat sikit duet ,n aku tak lah jd saden plus busuk .haha .last2 kul 11.30 smpai TS .wah ! awal gk .pastu beli tiket wayang ,beli 2 sebab utk Fawwaz skali .haha .pastu tnggu Fawwaz yg lmbt tu dkt starbuck .haha .pertemuan yg kelaka .dpn aku je ? haha .lari lah pg belakang tiang .

jalan sikit ,n pusing blkang .Fawwaz dah tecongok kt blakang tu .haha .adoii .so funny .pastu jlan2 jap .sbb wyg kul 12 .haha .cmne kau boleh tahu aku pakai syampoo Pantene ? aku tak pasan ,bila pulak kau cium ? haha .lantak lah .yg penting aku tak busuk .da kul 11.58 masuk lah wayang .tgk skyline .amek seat couple ,D01 n D02 kot .sbb dah full .best ,lawak ,bodo ,takut .menyesal tgk .Fawwaz lah ney .haha .tgk Harry Potter lg bagus tahu tak ? grr ! pastu kau suh simpan kan spec kau .smpan lah dlm handbag aku .sumpah aku ckp kau spontan gila nak mati .hekk ;D

pastu jalan2 .n kau ckp ,nk gy solat .pg lah wey .n kau nk tahu tak ? kau org petame yg aku pnh dga 'nak solat dulu' haish ! takpenah dga .hang kt mane2 lah .takde pn org ckp nk solat .terharu wey .haha .pastu jalan2 .tgk org main cosmos .pastu pg makan .nk gy mcd ,pehh ! ramai gila .macam lembu telepas kandang .haha .dgn malu2 gajah nye ,tak nak makan .pastu jz beli air 100plus .kau minum cepat wey .aku tahu kau haus .jgn lah kebas air aku ,so .air aku pun habis kau minum .grr ! pastu lepak kt tingkat 9 .tmpat public phone .haha .tepencil sgt kah situ ?

 sampai guard myanmar suruh pg tempat lain .haha .kau pndai purepure kan ? hebat ! haha .pstu jalan2 tgk  tu tgk nie .pastu kau bg .H&K . F.K .G.C .wahh! dah maju kau .haha .thanks jgk sbb kau ckp "mahal na mahal kitakat aku .mmg bebunga lah ,hahaha .pastu aku mmg rasa haus gilaa ! beli air mineral jp .pastu gy toilet .sorry lah wey ,lame kan aku pg .nie sume kau punye pasal .haha .baju aku kotor .haha .pastu aku tgk kau dah becangkung dah kt tepi tu .haha .nmpk wey boxer kau .mmg jambu .haha .aku tahu kau penat .pstu jalan2 jp .n perot aku mmg dah bunyik drum .haha .kau blnje makan .nasi ape tah ? wahh ! ade seafood .mmg bagus .

aku dah lah elegik seafood .haha .thanks lah suap kn aku .kau tak tahu eh panas ? mmg meletop mulut aku .haha .org pndg je .aku tahu kau tgh cover macho .huahua ;D kau mkn punye lah laju .haha .pastu kau suap kn aku udang .yeahh ! Fawwaz mmg hebat .mmg begaru jgk lah aku kat situ syg oii .huwaaa ! dah la pedas .aku mkn pedas pun tidak .pastu beli air .Fawwaz mintak Ice Lemon Tea .haha .aku tak pnh minum wey air tu .haha .masam gilaa .thanks lah sbb shareshare ,aku tahu ,sharing is carring .wah ! pastu peli2 aku pulak .grr ! bagus .pastu lepak tempat td .n kene halau lg .haha .sebok je pak gad tu .haha ;D pastupastu tgk2 jam .dah 5 lebih .

jumjum balik .haha .penat wey .bape jam dah ney .kang marah pulak buah hati pengerang jantung emas ,intan payung kau .haha .smpai monorail .beli tiket .aku salam n cium tgn kau .haha .asal kau gelak wktu tu ? tekejut ? haha .aku pun boleh .ahaha .pastu naik monorail dah .n aku baru teringat .duadua spec kau ade ngn aku .hahaha .hebat kan ? cmne nak pulang ? ayokk ! hahaha .pastu smpai kL sentral .Dany kol .huu .ckpckpckp .tibe mati .=,=' .

punye lah ramai org dlm train tu .tak snggup aku .confirm mcm2 bau .aku naik train yg ke 3 .haha .boleh lah .takde kah ramai .bile smpai bank negara .pehh ! mati aku wey dlm tu .busuk amat ! bediri pulak dpn myanmar dan sewaktu dgn nye .mmg bau yg amat menyenangkan .huhh !pastu smpai dah kt Kepong Sentral .n tnggu ibu amek .bole berjerawat lah tunggu .haha .lgpun hujan kan ?

to Fawwaz : thanks lah sbb layan kerenah aku selama 5 jam lebih .aku tahu kau akan pensan balik rumah nanti ;D

to Danny ; aku ngn Fawwaz takde niat pun .im so sorry .korang jan gado lg .alaa ,takkan sbb aku nk masam muka ,chill lah ! ade mase kite meet skali k .hope kau tak kecik hati dgn penipuan Fawwaz ngek td . ;)




HELLO ! SAYA REPOST JA ,SAYA RINDU DIA .LOL


♥ Older | Newer ❥