Amirra Najihah







+
+

urghh =,='
Friday, November 26, 2010 | 10:59 PM | 0 comment

adoii .tak jd mao klua lah hr ney .sbb femly mao pegi taman melati .sbb ade birthday party .oh oke .taman melati ,kate pukul 4 .byk lah .kul 6 baru gerak .grr ! act ,nk jmpe korang wey ,for dia dan dia .sorry ye sygs .tak dpt meet .ma kau pun tak bg kan ? sbb dah kul 6.30 .nak dkt maghrib .call diaa ,urgh .awak marah saye kn ? hm ,thanks ya .bahasa awak hebat sesangat ! huu =(( okeh ,bulan 12 aja ya .hee .mende tu start kul 8.30 .urgh ! okie ,pg workshop jp .huu .panas gyle nk mati .hahah .pastu jnljlnjln ,jmpe booth baju ! adehh .lawa gyle lah .tak sempat nk tawaf semua .haha .rasa nk beli sume baju tu .ngee .tgk pnye tgk .beli lah .3 kot .haha .tak yah kikis iye byk2 .tu pn dah bpe dah ? hhi .pastu jln lg .wahh ! aku dah jmpe jeans yg aku nk tu .haha 'myra ,lain kali lah .dah lmbt ney .hujan pulak lebat .urgh ,okeh .balik .pg lah apartment kenari .huu .dgn muka tak malu nye .haha .tak ramai yg aku knl .huu .pastu melantak ! ahh .byk gyle .pastu makan kek sikret resepi .sedap gyle .muak pun ada .okeh .naik seploh kilo lah .hahah =)) pastu lepak kt bwh .dia text ,dia mintak maaf .wahh ! gentle .lain kali ,kalau stress .jan lepaskn kat aku .jan marah2 aku .aku tak suka lah .faham ? haha .tak pe lah syg .tak de rezeky mao meet today .bulan 12 ade ,next year pun ada .hiks .


♥ Older | Newer ❥