Amirra Najihah







+
+

ayooo !
Tuesday, December 21, 2010 | 11:36 PM | 0 comment

hm ,hari ney bangun lambat lagi lah .mmg badan lemah gila nak mati .11 lebih baru bgun ,tido awal kot ? aduhh ! takpetakpe .bngun cuci muka , makan jap .adehh ! kjap ja dah pukul 1 .huu .bosan lah .jz main sudoku ja kt phone .then ,online lah .lalala ,bosan gila plus ade plak minah buat taik dlm inbox .hoh ! mnyampah aku ,tak payah nak sebok sgt lah pasal life aku .blah boleh ? huh ! then mngantuk sbb mkn ubat batuk .overdose ouhh ! kene makan satu sudu ja .aku tibai 3 ? saket kot tekak ney .mmg tak tahan dah .batuk koh koh koh .mcm bunyik org dah nazak sgt .haha .then pukul 4 lebih dah terbaring dah atas katil .sejuk ouhh ! siap pakai toto haa .hm ,then tido tak ingat dunia ,kul 7 lebih mak kejut suruh solat .adehh ! rasa mcm roh ja tgh bejalan .badan panas gila ! malas nak mkn pannadol .sbb kan ,ade budak handsome tu ckp pannadol sebijik amek masa untuk hadam selama 3 tahun .haha .cm kelaka pun ad .kan kan ? adoii .whatever lah .sbb aku mmg tak suka makan ubat .pahit ouh .if rasa coklat Almond Roast ,aku makan .haha .then kul 8.15 makan .jz roti ngn kuah asam pedas ja .malas nak makan nasik ,then makan ubat batuk lagi .haha ,overdose jgk ! adehh ! please batuk .pegi cepat2 .tak senang lah .sobbs ;( then online blablabla .bosan lah mlm ney .huu =,='


♥ Older | Newer ❥