Amirra Najihah







+
+

*,*
Sunday, December 19, 2010 | 6:47 PM | 0 comment

err .bosan gila today .tak taw nk wtpe ? nk hang ,ibu takde .aha ! aku tak tahu asal .hari ney pun ade lg org yg topupkan aku.tp hrney rm5 ja .adehh ! kelaka pun ade ,haha ;D then gayut ngan Dany .haha .dy salu buat aku happy .bagus kan dy ? hha .then gelakgelakgelak .tibe2 Dany ckp .CONTROL sikit gelak u .adehh ! segan gila .takpetakpe .tego for kebaikan .hekk ;) i miss you lah .bila lah nak hang lagi .bila lah nak main bowling lagi .hee .then dy ckp ,aku dah sombong skang ney ? adehh ! dga sini oke .u dah ade yg baru .so ? wtpe mnyibuk lg kn ? u dah ade life u sndry .hm .kankan ? skali matik* bising kat sana .then online balik .grr ! VM online .oke ,dy im .mcm nak taknak ja .oke fine .malas nak tego .then tgk kat home.ouhh ! dy layan bitch tu .haha .okayh ;) ilikeit ! aku dah buat ape yg kau suruh kan ? 'jaga hati dy .hati aku ada kau jaga ? dah la bodo .penat aku layan kerenah kau .skali aku ckp ,kau taknak dga ? pegi mati sana .kau jgn nak mintak tolong aku lagi .kau bukan appreciate pun .kan kan ? oke ,GTH .mcm mnyampah pun ade .ouh aku tahu .myb ney lah mksud kau 'satu hari nnty ,aku akan buat kat kau jgk' hee .okayh .dah tahu .blah sane ,tak payah nak ajak aku hang lagi .cam cibai ! n jasa kau amat aku hargai .lupakan janji kau okayh ? HATE YOU LIKE A HELL .thank you baby ;)


♥ Older | Newer ❥