Amirra Najihah







+
+

******* ??
Sunday, December 26, 2010 | 3:22 AM | 0 comment

haha .please eh sayang ? even kte satu sch kat Samer dulu .n ,aku pun tak knl kau jgk lah ? haha .okeoke .tahun ney .kte pnah jmpe skali je kan kan ? please eh ? aku tak suka cara kau ? jgn paksa paksa .kalau aku cakap taknak ,aku taknak .aku tak suka .eh ? im begging to you !! huu =,=' n ,batalkan aja niat kau 29/12 utk ajak aku pg rumah kau .dan berasmaradana di sana .oke ? fyi ,aku bukan pelacur lah sial ! kalau kau nak ,kau pegi carik kat Sun Complex oke ? bukan aku .HOH ! and ,btw .sorry sebab aku berubah .aku berubah pun sebab perangai kau .tunjuk belang dah kan ? bagus ! tolong lah ,aku nak berubah ney ? kau jgn nak aja aku buat maksiat eh ? huu .aku dah penat dah ,skang tyme utk aku pk masa depan aku .thank you ,btw .sorry block kau dr facebook n del num kau kat hp .byebye ;))


♥ Older | Newer ❥