Amirra Najihah







+
+

erk ?
Thursday, December 9, 2010 | 11:58 PM | 0 comment

okee ,petang tadik online .kul 4 .ishh ! peliknye aku .dah lah kemarin dpt text yg MT dah matik .ayokk ! tadi pegi home ,nmpk dy update status ,haha .fuckoff* cibeii lah kau .tak jadik matik kah ? aku ,tak kesah lah if kau dah tanak mbe ngn aku .ramai lagik nak mbe ngan aku .aku tak sangap kau pun ,oke ? ishh ! makin menyampah pun ade .grr ! malas lah aku nak buat baik lagi ngan kau ,cm harem ! huh .oke ,jgn mara .relax .huu ,pastu sembang2 ngn Mak .Mak pun cakap bnd yg same 'tak jadik matik kah ? haha ;DD adehh ! skali kwn mak dtg ,Opahh .i miss you .dah lama tak jumpa ,hee ;DD adoii .pastu smbung online n download lagu .then ayah call ,erk ,malas nak angkat ,tbe2 ayah dtg .sorry ,malas nak kuar .aku ckp tanak ekot ,tanak lah eh ? please ,dont force me .blablabla .pastu jelajah blog Dyy n Awer ,wahhh ! ade slide show .pix saye num 3 .hihi ;D sukaa ! hebat lah tp agak blur jgk .sbb blog Dyy lain mcm .hekk ! oke ,pastu IM ja ngn mbe .adehh ! bosan lah .pastu off* tgk Cinta Kirana .pape tah cite tu .cm malas dah nk tgk .pastu azan Maghrib .solat jap .pastu bace2 text dlm inbox .malas gyle nak dlte .sbb baru 172 .sikit ja .then ibu balik .bukak gate .story pasal ayah .then ibu ajak makan ,wah ! ikan pekasam ,nyumnyum .aku dah aa lapa neh ,hekk ,pastu tnggu azan Isyak .Mak nak solat ,then pegi pasa mlm ,aha ! aku pg pkai tudung siti ouh .ade jambul tejojol .ahaha ;DD adehh  ! skali jmpe dakdak laki .haha .asal pndang smcm ? pelik aku pkai tudung ? wekwekk ! pastu beli makanan .bali air Kelapa ,haha .mamat ney wt lawak lak .adoii .pastu beli cup cake .then balik ,makanmakan .pstu text si mai Heaven .ahaha ;DD story pasal MT ney .huahua .pastu story pasal Prince saye ,dy soh lupakan Prince toh .erkk ;( saye dah sayang dy gela tonyok .but ,oke ,saye denga ckp awak .sobbs ,pstu text si MT .ishh ! pastu kul 11.30 baru dy reply .'ni sape ? ni adk dy ? omg ! ahaha ;D sygs ,kau ckp kau anak tunggal .mak kau pun cakap .kaki nak ? dah lah .penat aku layan kau ,aku dah buang num kau ,num baru ney .aku tak hafal .but ,num lame ,still melekat ,tape .dah patah kn sim tu .huhh !oke stopp ! no more MT .haha ;) then ,text soffwah plak ,ohgoshh ! dy cm Dr.Rozmey .huwaa .nape laki sume cm ney ? tp ,Prince saye cmney jgk .tp saye tak marah .asal eh ? myb sbb terlalu sygs kot .huu . =,='


♥ Older | Newer ❥