Amirra Najihah







+
+

GEMUK ITU COMEL ?
Thursday, December 23, 2010 | 1:04 AM | 0 comment

tengok ney !! comel ke ?
heloheloo ;D ehems ! aha .okeoke ,nak cite ney sayanggg .pelik ouh aku ngn org yg aku ade knl2 ney .haha .ade ke dy ckp gemuk itu comel ? itu satu pujian or sindiran ? cekgu aku cakap ,if pujian ,tak ikhlas ouh .sindiran tu ,paling ikhlas dari lubok hati yg paling dalam .hahaha .adehh ! aku tak faham nape dy ckp gemuk itu comel ? ishh ! lemak begelimpangan di sana sini lah .tak suka aku gemuk ! aku nak kurus wey .cam papan .lawa kan ? tp papan sangat buruk lah .kan kan ? normal lah .biasa biasa je .lagi cungg ,tp gemuk sikit lawa lah .aku tak suka gemuk byk wey .huahua ;DD tolong lah ,jgn ckp lagi yg gemuk itu comel ? aku tak suka statement tu .makin susah nak dayet lah .haha ;DD sbb puji mlangit kot ? kan kan ? please eh sayang sayang sekalian .jgn lah ckp gemuk itu comel .gemuk itu menarik .gemuk itu menawan .haha .tak nak sume tu .itu patahkan semangat aku nak dayet and jadik cam papan .hihi .okeoke ?


♥ Older | Newer ❥