Amirra Najihah







+
+

kau mimpi kan ?
Tuesday, December 28, 2010 | 12:35 AM | 0 comment

haha .kau mimpi kan kan ? helo ! tegelak kot aku bila phone aku vibrate and melalak .text dari kau .heh ! sjak hang hari tu ,lpas sehari dua tu ,dah tak pnah text kot .asal tetiba text ? haha .aku rindu gila kat kau ,tp mcm benci pun ada ? haha .text text text .mmg dah tak se mesra dulu kan ? sorry .aku mcm dah lemau ja nak sembang ngn kau .tah lah .then ,baru aku tahu reason kau ,nape tak text aku .haha .takde lah aku bosan if text hari2 .maksud aku ,if text 24 hours lah .adoii ,then dy dedicated lagu Faizal Tahir -Aku Punya Kamu ,dy soh denga .haha .aku dah denga lama dah ? aku minat kot si Superman ney .then dy ckp ,takyah tipu ,adn takyah kecoh ? please lah ! aku penah tipu kau ke ? adoiila ,then gado .hm .sorry ,aku tak taw asal ? bila kau gurau mlm ney ,aku tak leh trima .kau nak tahu asal ? sbb kite dah lama tak text ,and sumpah ayat kau pedas gila babeh nak mampos .and ,aku tak salah kan kau pon .takpe ,if kau dah mintak maaf ,aku tak salah kan ,nobodys perfect oke .btw ,aku akan text kau .if perlu ja ,kite takkan jadi cm dulu .dan ,takkan pernah .oke ? i love you .tp tak mcm dulu dah .and ,aku dah tak kisah dah ,kau nak pegi dari life aku pon takpe .thank you dude !


♥ Older | Newer ❥