Amirra Najihah







+
+

kau ?
Friday, December 17, 2010 | 10:06 PM | 0 comment

huu .weyweyy .asal dah lame tak text aku ? huu .sumpah bosan .dah lame hp aku tak bebunyik name kau .dua hari dah .haha .lame kan ? sorry sebab aku takkan text kau dulu .huu .nnty kau ckp ape pulak kan ? aku tak suka lah aku di cop penyebok .cm perigi carik timba pulak kan ? oh no ! itu bukan Myra .aku takkan text kau selagi kau tak text aku .aku dah ckp kan ? kau pun faham an ? and one more thing ,aku tahu .kau bosan an text ngan aku ? huu  =,=' i miss you so fucking damn much ;(( faham lah aku .please .huu .yg aku sayang ,taknak pulak text .yg buat aku rimas ,hari2 kol .hari2 text .huu .oke ,aku faham .myb job kau ngan aku dah abes kan ? ishh ! takpetakpe .aku carik org lain lah ye ? huu =,=. i'll try to forget you as soon as possible .oke ? .betol lah kau cakap .kau akan buat aku jadik cm dy .takpetakpe .aku kuat .aku tak mcm dy .thanks sbb bagi aku syg kau dulu even skjap an ? huu .byeBYE .ily Elmo .


♥ Older | Newer ❥