Amirra Najihah







+
+

sayangg .
Friday, December 10, 2010 | 12:23 AM | 0 comment

weyweyy ! aku rasa kan ,sumpah kau dah berubah .sobbs ;( kau dah tak sayang aku eh ? siyez tu yg aku rasa .aku ingat lagey .kau pnh ckp kt aku ,yg kau takkan mencarut n kasa kat pompuan ? tp kat aku ? dah lah wey .aku dah malas nak berharap lagy .aku ade text ngn dy .and ,aku tahu .dia pun still berharap kat kau .kau pegi lah kat dy eh ? aku malas da nak pk .next year dah spm .huh ! stiap kali text ,ade je pasal kau .erkk .jealous pun ada .huu .malas lah nak meet kau 15 ney .nak meet dy je 30 nnty .dy tak aa cm kau .dy still hormt aku .huu .btw ,thanks for lagulagu yg kau bagi tu .cam ade kaitan ja ngn hidup kite lalui skang .huu .iloveyousofuckingdamnmuchyy .but ,i'll try to forget you .you belong to she's .not mine .AWAY*


♥ Older | Newer ❥