Amirra Najihah







+
+

Vampire Macho ?
Thursday, December 23, 2010 | 12:39 PM | 0 comment

oke ,aku benci dah nama tuh ! shit off =,=' hm ,okay okay .wahai Vampire Macho sayangg .kau nak tahu tak ? aku tak tahu apa salah aku kat kau .if aku ada buat salah ,meh lah cakap .aku tengok kau dah berubah skang ney .HELO ! kau ngat aku ney patung ke ? damn hate you .aku tak faham dah kau yg skang ney ? aku nak kau yg dulu lah .faham tak ? if kau tanak jadik yg dulu pun ,tape .aku tak kesah .but ,please explain !! apa salah aku .tolong lah ? aku penat dah layan kerenah kau .aku dah buat sume ape yg kau suruh ,please lah ? kau dah kene bomoh ke eh ? what ever lah .aku dah tanak kesah .aku tahu ,kau tipu aku selama ney .aku je bodoh kan ? tp aku tak se bodoh bitch tu ! aku tahu sbb kau dah explain sume nye ,skali kau tipu ,sampai mampos pon aku takkan pecaye .oke ? aku takkan paksa lah .and ,aku tahu ape yg kau suka ,ape yg kau tak suka .aku tahu ,kau terpaksa ja selama ney .and jz nak jaga hati awek awek cung je kan  ? haha .tadek life lah kan ? okay okay .nnty aku akan text kau if aku rasa perlu ,n nak declare .WE ARE JZ FRiEND .haha .aku jadik skendel pun ? cm bodo bodo ja kn ? blah lah kau .and ,btw .aku appreciate ape yg kau buat utk aku .and ,segala kasih syg palsu yg kau bg tu .hihi .thank you okay ;))

ney yang aku rasa skang ney ;)) mwahh*



♥ Older | Newer ❥