Amirra Najihah







+
+

2nd day of school is sucks !
Wednesday, January 5, 2011 | 12:00 AM | 0 comment

huu .bangun lambat lah ? and perut meragam .siap-2 semua .7.25 gerak .oke ,damn ! pintu belakang da tutup .huu ;(( adoii .ikot pintu depan .then kena amek nama ngan prefect .adehh ! sch depan rumah ja ,lambat gak .haha .2nd day kot ? nama dah ada kat disiplin .huu .then kena marah ,sebab belum tampal lencana .adehh ! 2nd day lah ,relax lah .cikgu pun tak gelabah ,nak marah-2 pulak .huu .panas wey ! dah bepeluh ney .then masuk kelas ,bedah sudah ada kat depan .then masuk and ddk ja .oke ,dy suruh aku sapu sampah ? deyy ! dari tahun lepas ,suka attack aku .asal haa ? suka sangat carik pasal .aku tak faham asal ngn kau bedah ? grr ! then recess .

haha .lawak gila ! pasal abc tadi ,haha .lupakan .grr ! then naik class ,jalan with abey ngn shidah .then shidah pukul buntot sayaa .haha .sengal ! takde buntot kah ? then said **** and pndg blakang .mak aa .haha .and ,nmpk wong chee sing .omg ! handsome boy .shida minat dy .haha .sengal ! dy boleh gelak sbb aku marah2 .haha .masuk class ,eco .single period .auwauww ! lpas intan mengaja .pegi tandas ,sbb sebelah ja kot ? hee .sbb ekin ckp ada bdk baru .auwauww ! intai 5 cekal .tak handsome .haha .balik kelas .hahah ;DD then class agama ,pegi lah bilik agama .grr ! kena bahan .adehh ! laplap meja ngn bulu ayam ,and man cakap ,bersihkan skali .aku nak ddk sini .then ckp aa .ada org .tiba-2 amirul cakap ,alaa ,dah ada BF ,mmg lah takleh ddk sini .haha .mamat yg kita nmpak kt jusco tu wey ? grr ! membe jelaa .ape la korang ney .haha .adehh ! sengal gilaa .susah betol kena gosip ,grr ! then masuk class sejarah ,sikgu baru ,rudi rahaman .pelik kan ? haha .adehh ! belum balaja pape ,dah bg latihan .apelaa ! sumpah tak best ! dah lah byk relief .malas nak gy sch dah .


♥ Older | Newer ❥