Amirra Najihah







+
+

awak awak .
Sunday, January 16, 2011 | 10:36 PM | 0 comment

okayh sayang .bukak mata awak luas-2 .tadi saya nampak fb awak .dekat people may you know .hm ,pelik ah kan ? sebab saya dah block awak .ouh ,rupa-2 nya ,acc baru .haha .tak private ,ah ! selongkar ah . wow ! photo dia .takpe .tak heran .Vampire saya lagi hebat ah .then tgk ah wall .haha ,okayh .saya dah tahu .kenapa awak buat macam tuh .awak tinggal kan saya dulu sebab awak tak dapat apa yang awak nak ? hihi  saya tak macam dia .i'm not too social okayh .saya tak suka ah .awak mintak bukan-2 .nanti semua pun tak dapat .kot mengandung ? nenek awak nak tanggung jawab ke ?  perempuan yang rela bagi apa yang awak mintak tu ,perempuan yang tak fikir panjang .baru 17 tahun kot ? panjang lagi masa nak terus kan hidup .ishh ! tak rela lah if saya tak de dara .malu kot ? itu mahkota seorang perempuan lah .apelaa awak and girlfriend awak uh .teruk kot ? tadi sempat lagi saya baca ,'seronok dapat mandi dgn awak ? tak payah nak show off sangat ah kan ?  tak malu ke ? tulis kat status pulak ? adoii ,takpe ah .tak kisah lah .itu hal korang .satu ja .nasib lah aku tak terhegeh hegeh kat kau ? aku tak sangka kau macam ney .kalau tak ,aku pon rosak kan ?  ishh ! dah dah ,kau pegi jauh-2 .makin benci aku ,lagi-2 dengan perangai kau yang baik tu .hm .apela perasaan mak kau kan ? adehh !


♥ Older | Newer ❥