Amirra Najihah







+
+

awak .
Friday, January 28, 2011 | 7:05 PM | 0 comment

ehem .awak ! denga lah sini .eh ! awak tak boleh denga ,awak pekak kan ? hm .takpe ,bukak mata awak luas luas ,awak baca ney .awak nak tahu tak ? saye mcm dah tak sayang awak dah .tapi kan ,bila saya nampak awak texting dgn girls lain .jealous LAH ! kenapa ? tah lah kan ? ape lah awak bagi kat saya .tolong lah ,awak jgn cakap lagi 'ily sayang' huu .sakit hati lah .even kite scandal ja ,hampir-2 nak couple ,saye penah sayang awak 111% huu .please lah ,kalau taknak meet awak 2hb boleh tak ? tp awak dah janji kan ? huu ,takpe ah .pegi lah awak .saye pun bule hidup if awak takde .hee .bubbye Capital CM :)


♥ Older | Newer ❥