Amirra Najihah







+
+

damn !
Monday, January 24, 2011 | 8:56 PM | 0 comment

err .sebelum rehat .pj dulu then kena buat apa tah ? okayh sekarang ,bahu dan dada saya saket .adoii .please ah ? hari khamis ada lagi .seat up pulak ? okayh .mcm malas nak dtg .haha   blablabla .recess .okayh ,makan sume .and terus pegi bilik disiplin .Shahril dah panggil tadi .okayh ,pegi lah .damn ! aku mcm dah hangus tunggu dy kat bilik disiplin tuh .dah lah panas ?  huh ! then dy pon dtg ,baru nak menyumpah .haha .mmg tekejut ah .err ! tak sampai sebulan sekolah ,nama dah naik kat bilik disiplin .sebab tak pegi class sivik last week ? 1.10 - 1.45 kot ?  deyy ! nak pegi tusyen boleh tak lepas sch ,okayh .dy pulak mengajar sivik dalam bilik disiplin tuh .heh ! dy punye bebel ,bapak panjang .andd , nasib dy maafkan  kalau tak .kena cuci toilet .toilet dah lah busuk .tak selera kot ? eei .


♥ Older | Newer ❥