Amirra Najihah







+
+

hari report card ?
Saturday, January 8, 2011 | 4:21 PM | 0 comment

dupdapdupdapp ! hoho .takut meyh .teruk result weyhh ! siap2 ,jz pakai t-shirt cream ,jeans ,tuding putih .sampai sch .Ajim tego ,takleh masuk ! sbb tak pakai uniform .damnn ! asal this year complicated sgt ? last year aku pakai kemeja boleh ja ? dengki ouh .ayah bebel-2 .grr ! then balik rumah ,gosok baju sume then pegi sch balik .basib sch dpn rumah ja .heh ;DD call shahidah ,nasib dy tak pegi lagi .heh ! then pegi sch ,auww ! masuk lah .pegi dewan .jumpa Shahidah .erkk ! Bedah jaga .taksuka doe ! bebel-2 .heh .then dy ckp aku baik ja ,tp salu ckp dalam kelas ,haha .yahh ! betol tu .then Marlisa dtg ,dy ckp aku byk mulut .hahaha ;D tak mcm akak aku ,pendiam ,sopan .haha .dy ckp aku ganas ? auwauww .blablablaa ,then tgk aku dpt num 19 ? hee .okayh jgk kan ? tp menurun ,sbb test july num 13 .huu =,=' then sebelum nak balik ,dy ckp aku selalu tak dtg sch .35 hari ? gilaa ! dy ckp dy siap hantar surat amaran lagi ? grr ! mmg takde lah ? nak ckp aku penipu pulak ? pape tah .rasa nak cekik ja kau .tahu tak ? then ayah bebel-2 siket ja .hahaha ;DD

RESULT ;


1B
3C
1E
6G
memang hebat lah kan ?
auww !


♥ Older | Newer ❥