Amirra Najihah







+
+

MT a.k.a mamat GS :)
Monday, January 24, 2011 | 9:05 PM | 0 comment

okayh ,nak tahu tak kenapa dgn dy ney ? dy pnah ckp taw dulu .jangan ganggu aku dah .kau tu tak sedar diri .okayh .sejak 2 menjak 3 dan 4 ney .dy selalu call aku malam-2 .ape dy nak ? haha .mintak maaf .haha .tah ape tah ? tolong lah ? reason kau tak munasabah .kau buat kat aku dulu ,sbb kau salu kena game dgn pompuan .pompuan tu aku ke ? kau pk lah pakai kepala lutut kau tu .bukan aku yg game kau ,tp knp kau buat kay aku ? pastu mintak maaf bagai .hehh .mati hidup balik pun ,aku takkan maaf kan kau .kau cakap aku b*itch lah .b*hsia lah .aku pompuan yg ada maruah okayh .aku bukan mcm awek kau Erny tu .and ,aku selalu perhatikan .bila kau gaduh ngn awek kau ja .baru kau carik aku .kau ingat aku apa ? dah lah ? aku dah taknak kat kau .aku dah ada org yg lagi better dari kau .dy lagi hebat dari kau .sekarang ,kau boleh berambus .and ,tak payah nak call byk kali lah ? mlm td je ada 3 missedcall .kau mesti buang tebiat kan ? ;))


♥ Older | Newer ❥