Amirra Najihah







+
+

mwah*
Saturday, January 8, 2011 | 11:29 PM | 0 comment

stupid dumb dumb .wey ! stop lah ,sumpah gila tonyok aku benci kau .sape suruh buat taik ? skang aku dah block kau .fyi ,sampai matik pon aku takkan unblock kau .faham lah wey .kalau aku dah tak suka ,tak suka lah .and and and ,jgn nak penuhkan phone aku dgn text kau .jijik lah wey .kau pegi lah dekat cinta matik kau tu .aku tak penting pon kan ? aku ney just something like ,if kau nak kau amek ,tak nak ,buang ,kan kan ? aa .kira macam pakai buang lah .hihi .blah lah weyy .kau pegi mam sama bitchy tu .eh eh ? please !! aku tak sangap kau pon .tak payah nak offer diri kat aku .thank you .mwahh*


♥ Older | Newer ❥