Amirra Najihah







+
+

oke ,thank you .
Wednesday, January 5, 2011 | 12:31 AM | 0 comment

petang tu text ngn dy kejap .tanya pasal rozmey tu ,sbb rozmey membebel potpetpotpet .cakap aku beubah sejak aku kenal kau ? haha .funny at all .oke fine ,takde pape yg menarik .then cakap lah pasal haritu .grr ! and story pasal hardcore tuh ? eh ,serious la .aku tak faham .if kau tnya aku pasal bnd tuh .and aku ckp YES kau mesti marah kan ? memang gila babi punya lah aku tak faham .adoii .please lah ,and kau suruh aku buat benda yg sama .helo ! kau tak dga lagi explaination aku .so ,just shut up .tak payah nak marah aku .sumpah aku cakap ,aku kecik hati gila babi kau cakap cm tu .kau taknak dga kan ? oke fine .lantak kau .aku tak reply text kau .org gila je tak marah wey ? aku taknak pape dari kau .aku just nak kau dga je .aku tak habis explain wey .then hantar text lagi .mintak maaf ? what for ? adoii .dah lah ,penat dah wey .nak sgt kan ? cakap anggap kita tak penah kenal lah ,apa lah .okee .aku buat ,kau penah rasa kan dulu ? sbb ney 2nd tyme wey .aku pun ada prasaan jugak lah.bukan patung wey ? fyi ,aku dah buat apa yg kau suruh.thank you so much .huh !


♥ Older | Newer ❥