Amirra Najihah







+
+

satu teguran dari budak s.a.m.e.r .
Sunday, January 2, 2011 | 9:18 PM | 0 comment

weyhweyhh .denga sini .bukak bijik mata kau luas-2 .btw ,thanks oke tegur-2 aku .aku hargai gilaa nk matik .sbb kau ckp ,kau syg aku .budak-2 samer rendu aku .tp please lah ? tak payah nak show off sgt yg kau je lah baik .kau lah alim .tak suka lah ? fyi, aku ada lyfe aku sendiri .and ,aku tak hipokrit oke ? if kau tak suka aku cam ney ,tu kau punya pasal .oke ? aku tak suruh kau suka aku .and ,kau ingat aku suka kau ke ? mak aku pon tak kong-2 aku .so ? jz shut up and sit back .tak payah nak ceramah bagai .and suruh aku jadik 'MYRA' 2008 .oke sayang .thanks a lott .


♥ Older | Newer ❥