Amirra Najihah







+
+

sekolah oh sekolah .
Saturday, January 22, 2011 | 3:17 AM | 0 comment

hee .okayh okayh .sorry sebab baru nak post .hehh .tido awal ah .10 lebih ? penat kot  huu .kesian org tu ,tak reply text iye pum .heh .takpe ah .awak tak marah kan ? awak kan handsome boy  hihi .lg pon tak concentrate langsung .yelahh ,text bout him .hehh ! tak suka ah .sorry hunn  .hee .okayh okayh .nak story dekat sch ney .hehh .dtg-2 ja ,naik class ,then bell ring .okayh .pegi bilik agama .lama kot tunggu kat situ .lastly kat bilik APD .ouh okayh .rasa nak makan org .haha  .dah lah kena marah ngn pengetua .heh ! sengal .okah .dohble period .blaja pasal mussafir and nikah .auww ! haha .okayh ,lepas tu maths .yeayy ! hebat pulak .boleh buat ah grpah yg cikgu suruh tu .hee .skipskip .BM .komsas kena marah lah semua orang .sbb tak baca abes lagi novel interlok .huu .cikgu oh cikgu ,nak tahu tak ? Amirra Najihah baru baca siket ja .sumpah bosan tahu tak ?  heh ! cikgu pulak touching ,if tak abes gak .cikgu taknak aja next week .heh ! dah tua takleh touching-2 ah .hekk .skipskipskip .recess .hihi .auww ! okayh ,suruh Shahidah belikan burger .saya belikan dy air .okayh ,dy bengang ngn acap .sbb acap letak something kat air tin dy .grr !  membazir ja RM2 tuh .bongek punya Acap ! Shahidah pun mmg dah nak makan org ja rupa dy .haahaha .skipskipskip .ekonomi pulak .blaja pasal fungsi bank .bapak mengantuk .adehh ! intan oh intan .aja lah style lain .mengantuk ouh .mmg tido ah tadi .auw ! sorry .sengaja .hihi 


♥ Older | Newer ❥