Amirra Najihah







+
+

Shidah ,I Love You Baby Girl .
Wednesday, January 5, 2011 | 9:01 PM | 0 comment

hee .bestie paling hebatt ! hekk .cakap kat dy ouh .

me ; wey ,kau tahu tak ? aku tak taw lah skang ape prasaan aku kat dy wey .

shidah ; asal ?


me ; hm ,ntah laa .aku tak taw asal .bila slalu text ,boring .bila dy tak text ,sunyi gilaa .and aku tak taw aku syg dy ke tak ? sbb tah laa .aku dah tak kisah sgt kat dy .tapi ,bila dy walling ngn girl lain ,aku jealous gilaa nak mati .rasa nak marah ja .


shidah ; haha .aku pun rasa yg sama dengan Zarifi .hm .


me ; weyy ,sedih lah .aku nak dy yg dulu .please ,bagi balik kat aku dy yg dulu .aku taknak dy yg ney .huu .i miss you dudee .


shidah ; kan ? and aku tak taw lah .aku rasa benda yg sama apa yg kau rasa .aku tak taw apa nak buat .sbb seriusly ,hati aku sakit gilaa .and ,bila aku merajuk ,dy bukan nak pujuk .


me ; hahaha ;DD adoii .wey ,please .aku nak dy .kau tahu tak ? aku slalu denga lagu 6ixthsense .mmg sebijik aa wey .huu .and skang ney ,dy dah tak pedulikkan aku ouh .huu ;(


shidah ; relax sudah .hm .bukan dy sorang ja .


me ; haha .mmg bukan dy sorang ja ,tp aku rasa menyesal gila babun .until now . ;((


shidah ; chillex .aku pon sama skang ney .


me ; huu .okayh-2 .


ney lah gosip anak dara tyme maths tadik .hee ;) pendek ja .yg lain ,secrets .hihi ;DD


♥ Older | Newer ❥