Amirra Najihah







+
+

tak baik tipuu .dosaa !
Thursday, January 6, 2011 | 10:47 PM | 0 comment

hehh .petang jz text with my liplapliplap .hahaha .dy suruh lupakan budak tu .err .act ,susa lah .tahu tak ? since 20.10.09 single taw .till bulan 7.10 .ade org ketuk hati saya .hoho .then kapel 8.9.10 .woww ! saya tabik springg kat awak sebab bukak hati saya .lama kot single ,sbb kecewa kan ? haha .oke .then blablablaa ,tetibe break .sape suruh kau buat taik ? its okayh .tak kisah .then dah 2 bulan tak text ,asal kau mesti dtg balik new year ney ? sbb kau laaa ,aku nangis blik petang ney .bodoh kan kau ? kalau playboy tu ,playboy ja .kan kan ? hari ney ada org reportt ,kau mkn kat foodcourt ngn Erny Copol uh .haha .tak kisah .dua-2 sama ja .like i care ? pegi matik sanaa ! kau dah tahu aku benci kau .tak payah paksa aku explain asal .aku dah penah cakap .dah lah sound aku .apelaa ,depan ,punya lah baik .pijak semut pun tak matik .ney kat blakang .subhanallah ,mcm setunn ! hahaha ;DD takpee ,nasb lah aku tak bg apa yg kau nak ? aku tahu ,aku tak sehebat Erny Indon kau tu .tp aku
ada maruah wey .bukan mcm dy .oke ? tenkiuuu .            


♥ Older | Newer ❥