Amirra Najihah







+
+

tution lah sayang .
Thursday, January 13, 2011 | 6:33 AM | 0 comment

ahaa ! semalam , sebelum pegi tusyen ,lepak rumah Shahidah dulu .auww ! then lepak-2 kat bilik .pastu online .pastu tgk blog dy .hahaha ;DD adehh ! then add lah bitch yg carik pasal uh .HOH ! oke .pastu straight kat rambut .tapi tak berapa nak straight .sbb rambut aku curly lah .hehh ;DD blablabla .


TUTION
hee .bi class .okay lah .cikgu tu mmg damn hot lah .dy pon cakap .haha ;DD rambt dy lawa gila ! rasa nak pinjam .hee .funny ouh cekgu tu .skipskipskippp ! math class .sebelum masuk class ,pegi cafe dulu .sbb haus ouh .jz beli coke ja .then turun balik ,cekgu dah masuk .OMG ! christopher tu asal ? haha .cara dy mmg tak boleh belaaaa ;DD lembut semacam ja .mmg makan sotong tiap-2 hari ke ? hahaha ;DD adehh ! mmg saket ah perot aku gelak .dah lah aja berdasarkan 18 sx .haha ;DD mmg lah kan ? tp class tu sejuk gilaa .hehh ! blaja blaja .then dy suruh buat kat depan .haha .'oke oke ,this girl .come here .do for me .hahha ;DD adehh ! jantung nak gugur .haha .takot oh ! then pegi jelaa ,nasib baik betol ! kaulau nasib tak baik .habis aku .hahhaha ;DD habis lambat ouh .spatutnye ,6.15 .6.35 baru abes .then balik ,turun .nak lintas jalan besa .senang lah .tgh jam ,then nak lintas ,ada motor lalu .nasib lah sempat ke belakang .kalau tak ,mati katak lah sayaaa !! kaweng pon belum .haha ;DD kaki yg bengkak .tak elok lagi .jalan-2 .otw balik rumah ,anjing banyak ,siap kene kejar lagi .damnn ! anjing hitam gilaa .nasib lah tuan dy ada kat luar .heloo ! kunci lah gate anda .kalau tak ,mati lah saya kena geget anjingg !! grr .then jalan lagi ,kat sch agama ,mmg 10 minit aku betapa kan ? 4 anjing lepak-ing kat situ .HOH ! then nak menangis dah aku .lama kot .anjing tu pulak round the world .adoii .nasib baik ada sorang makcik ney nak jalan situ ,ikot jelahh kan ,yeayy ! sampai juaa di rumah .hiks ;D


♥ Older | Newer ❥