Amirra Najihah







+
+

belajar guitar .
Wednesday, February 16, 2011 | 3:32 PM | 2 comment

awww ! hihi .eh eh ,nak tahu tak ? ada orang tu tanya taw ,semalam cuti buat apa je ? cakap lah pergi belajar main guitar je .ada orang tu cakap kan ? dia pun tenga belajr guitar .OMG ! suka gilaa .haha .sebab saya pernah bagi tahu dia ,yg saya suka sangat lelaki yg main guitar ,sweet sangat sangatt .orang tu tengah practice lagi OST adamaya ,yang terindah .adehh ! dah lah saya suka lagu tu .cheyy ! haha ;)) auwauww ! then sempat pesan lagi dekat dia ,nanti mainkan lagu dealova .dia cakap InsyaAllah je ? huu .takpe takpe .means ,jika ada izin Allah :)) hihi .best taw lagu tu .awak tak suka ? itu awak punya pasal .haha ;D


♥ Older | Newer ❥