Amirra Najihah







+
+

brppp .
Wednesday, February 9, 2011 | 8:03 PM | 0 comment

assalamualaikum awak ! awak sehat tak ? hee .saya takde mood lah malam ney :( hm .tah lah ? tak tahu kenapa ? hm .wtv lah .malas nak fikir .eh MR. E .saya rindu awak laa .hmm .kenapa lah awak jauh sampai petaling jaya tu .haha *dekat je kot ? hehh ! ehh ,tadi kan .kat school .best taww ! hee .tido sekejap ja .then buat homework yg belum siap .hekk ! sejarah pun dah buat .hee .bagus kan ?

then tadi ,Shahidah panggil Puan Marlisa .Puan Marlisa pun dtg .menonggek sikit kat sebelah saya .then dia cakap 'eh ! wangi lah budak ney ?' wakaka .wangi ? selalu wangi lah .nak tahu kenapa ? perfume baru lah .hee .tp dia panggil saya budak ja ? aha ! tak kisah lah .belaja lah acc .OMG ! saya pay attentin 101% lah .hihi .lagipun ,senang je .hee .

balikk .kringkringggg ! alaa .tp takleh balik .ada extra class .huu .okayh ,PSK ja .cikgu nak check homework .yeayy ! nasib buat .Shahidah ,Ekin ,Nadiah kena pukul ngn Puan Chai .heee .blablabla ,balik ! okayh .pintu belakang dah tutup.WhatTheFish ? penat laa .huu .balik ,mandi ,makan .pastu pegi tuition .

ayah bg RM230 lah .tekejut kot ? haha .sbb ingat RM220 je .hee .tebal dah purse .tp kat cafe ,beli mcm2 ,habis dah duit .belanja Shahidah mcm2 .hekk ! then class BI ,Miss Lisa .best kott ! faham lah jugak kan ? sbb duduk sorang sorang + concentrate .hee .then math pulak ,Christopher .haha ,menyampah taw ! dah lah kena attack dgn dia .grr ! takpe takpee .tp dia ajar maths ,18sx lah .mmg saket perot lah kan ? hee .

6.20 ,balik .hee .jalan jee .sebab ibu tunggu atas bukit .sebab kat kepong tu , jam gilaa ! esok baru sampai rumah .haha .otw nak gy kat bukit tu .Shahidah ckp ada negro pandang mcm nak makan kitorang .OMG ! mmg pon .takot gilaa ! tahu lah kepong tu mini Africa .ishh ! apelaa .balik negara sendiri lah .haha .pastu singgah najath .makan roti canai .pastu ibu basuh keta skali .pastu ujan lebatt ! haha .membazir ja basuh kat kedai tu .hekk ! saya yg bayar .haha .habis duit !! mmg kepeng dah wallet :( hehh


♥ Older | Newer ❥