Amirra Najihah







+
+

budak hot !
Monday, February 7, 2011 | 7:57 PM | 0 comment

assalamualaikum .ehemehemm .saket tekak ney ! hihi .okayh ,awak nak tahu tak ? title post ney nak cerita tentang saya dan kawan-kawan kat sekolah tadi .haha .awak oh awak ,tadi kan pengawas semua kerumun kami .haha .nak tahu kenapa ? sebab kami tak ada NameTag .alahai ! baru bulan 2 ,dah tempah .mana nak dapat lagi .kami kan degil ? setiap kali perhimpunan ,mesti ramai lah pengawas yg mesti jaga kami .haha .okayh ,tadi 3 kali pengawas tanya pasal NameTag .mula mula lelaki ,lepas tu perempuaan ,lepastu lelaki balik .haha .okayh ,kan aku dah marah .ishh ! then dia suruh pergi belakang .ah ! tak kuasa aku .then kitorang bising bising lah .haha .sekali pengetua cakap budak permpuan dekat belakang yg 5 org tu ,naik ke pentas (tak termasuk Shahidah) haha .WTH ? menyampah betol dengan Janda itu ! grr ! haha .okayh .then hambek lah nametag dalam wallet ,so tampal pakai tape .haha .lepas tu ,Shahidah semua kena panggil ,dan tulis nama kat rekod disiplin .sebab takde nametag .apelaa .blablabla ,malas nak denga apa yg dia mencarut kat depan tuh ! wakaka .then ada quiz bulan bahasa math && science .sumpah lawak ! nak tahu kenapa ? mejoriti ,mmg tak suka lah budak india ney .haha .nak tahu kenapa ? bajet gila ! haha .dia nak jawab quiz taw ? pastu lari lari naik pentas ,rampas microphone .haha .dah lah jawapan salah .mmg kena 'BOO' lah kan ? sumpah lawak ! haha .then dia cakap 'sekurang kurangnya aku cubalah' nak tahu tak apa soalannya ?

berapa banyakah makmal science di Blok A ?
jaawapan : dua lah ! dia jawab tiga .haha .baru masuk SMKTE kot .haha .skipskipskipp ! then recess .lepas recess ,kena panggil dengan Cikgu Disiplin Shahril ? omg ! haha .sebab kitorang jalan jalan sambil makan kentang .dia panggil kitorang kot ? marah marah then cakap pasal kerepek ? kami makan kentang lahh ! haha .then naik class agama .

kena attack dengan ustaz kot .sebab tak pernah buat latihan dekat dua dua buku .haha .ustaz marah gila ! sebab sape tak hantar jumaat ney ,kena panggil .haha .wtv lah kan ? then add maths pulak ? grr ! time add maths ja ,mesti mengantuk .haha .eh ! nak tahu tak ? tadi kan ,mengelamun lah pasal org tu ,then kena attack dengan cikgu add maths .haha .nasib Shahidah bagi jawapan .haha .dia lah kawan dunia akhirat .hihi .mwah !


♥ Older | Newer ❥