Amirra Najihah







+
+

cerita semalam :/
Wednesday, February 2, 2011 | 10:07 AM | 0 comment

selamat pagi kawan kawan .haha ;DD hmm .pagi ney nak cerita pasal semalam ,sebab semalam .mmg takde mood nak tulis blog .

Pagi :
takde buat ape pun lah .breakfast makan cottage fries pastu minum susu ja .sumpah takde selera lah -,-' then baring baring ja dalam bilik sambil denga lagu .malas nak online .pastu tetido lah pulak ? haha ;DD

Tengahari :
tengok tb ja .malas nak gerak byk .perut sakit lah ? then online .sampai lah malam .desgin blog sume ,tp malas nak tulis blog .haha ;DD makin buruk kan awak ? hee -,-'

Malam :
makan buger ,ayah beli .then masuk bilik .denga lagu .aww ! pastu text dgn Din .dy cakap dy rendu saye ah .haha ;D bagus taw dy ? balik hostel ja ,dy text .dy lah membe paling bagus .hee ;DD then text Ayie dy ajak kuar esok tengok wyg ? urghh ! no way man .duet aku takde .lagi nak ajak tengok wyg .grr ! then sambung balik text dgn Din .story lah pasal 'DiA' .tengok ! kan Din dah bebel .sumpah Din faham perasaan aku .kakaka ;DD then forward lah text 'DiA' kat Din .tengokk ! Din pun cakap 'DiA' mat romeo -,-' hm .then text bFriend saye ka asrama dulu .Afiqah .rindu dy ouh ! then dy call .cakap lah pasal mamat tuh kat dy -,-' blablabla ,sumpah tak tahu nak buat apa ? so denga lah lagu Ungu .Demi Waktu .Dilema Cinta .Tercipta Untukku .part Tercipta Untukku .TERnanges ouh .teringat kat org tu .huu .layan gilaa ! then Shahidah call .hahaha .

S : helo !

Me : helo -,-'

S : knp suara lain ?

Me : aku demam lah .

S : blaa kau .nanges kan ?

Me : haha .diam -,-'

okayh dy bestie bagus lah kan ? suara aku nanges pun dy tahu .skipskipskipp .then matikk ! boyF S call .pastu tetidoo .


♥ Older | Newer ❥