Amirra Najihah







+
+

demammm !
Thursday, February 3, 2011 | 5:07 PM | 0 comment

hmm .dah 3 hari termasuk hari ney saya demam ouh .huu .nak tahu tak ?sepatutnya ,semalam .saya jumpa scandal saya yg macho tuh .haha .tp kan ,demam .so ? ckp kat dia ,then tak jadik ah .hoho .sedih lahh .sebenanye kannn .demam rindu kat dia .haha .oh god ! please lah .demam ney ,sumpah terseksa .dah lah demam ,nanti ada sewaktu degannya .batuk lah ,flu lah ,nanti confirm nak tetido ja if makan ubat .haha .nak tahu tak semalam ,mmg tension gilaa ,sakit kepala kan ? sekali telanlah 3 bijik ponstan .haha .gila sedappp .terus tetido .hihi .eh ,nak tahu tak ? saya tak mati lagi even over dose ubat .hek :)



♥ Older | Newer ❥