Amirra Najihah







+
+

Pendapat Orang Ramai .
Sunday, February 27, 2011 | 9:30 AM | 2 comment

assalamualaium sayang .hee :) nak cakap ney ,hari tu kan saya kena ragut .kecoh lah sana sini .banyak lah pendapat orang taw ? hmm .paling banyak kan ? orang suruh saya pakai tudung sebab ,nanti tak nampak lah ada rantai emas .hm ,slowslow lah ye ? bukan taknak pakai tudung ,tapi mcm .err -,-' tah lah .berhenti pakai seluar pendek pun belum ,sabar lah ye ? saya tahu kenapa ! sebab waktu form 1 ,saya sekolah asrama agama kan ? hm .setahun je .tak suka kott .lepas keluar asrama jadik hantu .hoho .sebab tu ,desak desak .hha .takpe ,saya tak marah .sebab ,mmg wajib sebagai org islam untuk tutup aurat .

p/s ; thanks sebab care kat budak ney :)


♥ Older | Newer ❥