Amirra Najihah







+
+

Polis Datang Rumah ?
Monday, February 14, 2011 | 6:52 PM | 0 comment

helo sayang sayang sekalian :) aha ! nak tahu tak ? tengah syiok tidur malam tadi taw .sampai text orang tu pun tak reply ! haha ;DD awal kott .pukul 10 dah lena ,sbb text yg tu pukul 9.58 .ishh ! okayh ,terjaga pukul 1 lebih .sebab kat luar bising ,bilik dekat dgn luar taw ? dengan gagahnya ,aku pun bangun lah .emaigod ! polis ramai kott .6 org mcm tu lah ,sorang je girl .dia carik sorang lelaki ouh .apetah nama dia .tak kenal pun ? adehh ! lepas tu dia cakap ,ney rumah 1234 Jalan E4/1 kan ? erkk ! aku duduk 1234 Jalan E4/9 boleh tak ? eh ! tapi pelik ouh .takkan ada satu nombor rumah yg sama dalam satu kawasan ? adehh ! nak tahu tak ? itu polis dari Dang Wangi .nakotik punyaa ,ney mesti kes dadah .huu -,-'


♥ Older | Newer ❥