Amirra Najihah







+
+

Saya Kena Ragut :(
Thursday, February 24, 2011 | 6:38 PM | 6 comment

asssalamualaikum .helo ! sorry baru post .ini cerita semalam taw ? semalam balik dari tuition pukul 6.15 .balik jalan kaki dengan Shahidah .jalan jalan .dah sampai rumah Shahidah ,then nak balik rumah saya pulak .sorang sorang lah kan ? tiba tiba ,otw nak balik .ada lelaki naik moto ,tarik tarik beg saya .godd ! tak sanggup .dalam beg ada camera ,handphone 2 bijik ,and wallet .dah lah ayah baru je bg RM150 nak bayar yuran .dia tak dapat beg saya .dia ragut rantai emas saya .hukk :( sedih tahu tak ? tak boleh nak menjerit .sebab terlalu terkejut .Allah je tahu perasaan saya .call ayah tak dapat .so ,call Shahidah .Shahidah ambik ,and hantar bawak balik .

sampai rumah ,cepat cepat call ayah lagi .tak dapat .then 5 minit macam tu ayah call balik .cakap lah dekat ayah ,saya kena ragut .then ayah denga saya kena rogol .err -,-' ayah terkejut gila .aah pun dah nanges .aduhaii .mayb ayah tak sedar sebab bunyik sedu kan ? takpe laa .lepastu ayah suruh rehat .ayah nak otw balik .kat kL hujan kot .ayah suruh kawan ayah hantar .sebab ayah terkejut gila .sorry ,bukan nak menyusahkan ayah .and ,La tak tahu pun ini nak jadi .lepas tu .pukul 7.30 ayah sampai .ayah ajak pergi balai polis .hm .blablablaa ,mcm dia tanya oh ! lepastu ,asp datang .tanya mcm2 kat bilik gerakan .uishh ! pyi ,ramai abg polis yg handsome handsome .tengah meeting ouh ! hekk .

btw ,sape yg ragut saya tu .awak excident mati nanti ye ? hoh ! menyampah .tahu tak leher saya saket sebab awak terik laju laju .nak mintak lah ? haha .ngengg !


♥ Older | Newer ❥