Amirra Najihah







+
+

tak habis habis nak kutuk aku ?
Saturday, February 12, 2011 | 8:40 PM | 0 comment

auww ! suka nyaa .hha .tadi kan .godam godam lah profile perempuan yg tak sedar diri tu .hihi .so ? jumpa something .OMG ! tekejut lah sangat kan ? huehue apelaa .aku tak rugi apa apa pun kalau kau nak sound aku dekat status kau .and ,tak sakit hati pun lah ngengg ! budak kecik yg tak matured mcm kau ,mmg tak boleh berfikir kan ? so ? just let it go .hihi .pastu kan ,jelajah lah lagi .haha .terjumpa lah wall sorang budak laki ney ? tengah sembang sembang .wth ? itulah lelaki lelaki yg add aku ! hahaha .tak payah nak pasang Achai sangat lah kan ? suruh Achai kau add aku .nak sangat tgk wall aku ke ? sape suruh remove ! haha .apelaa .biasalah ,budak kurang kasih sayang eh ? atoto .kesian kau ! eh eh .aku lupa nak tanya kau lahh ,apa itu bitch eh ? suka sgt kau cakap aku bitch ? aku ada saket kan TETEK kau ke ? kalau perangai kau sopan sikit tak boleh eh ? mati agaknya ye ? ish ish ishh ! apa lah masalah kau ? aku pun tak faham lah .apa lah mak kau bg kau makan kan ? nak dengki bagai kat aku :))

saya godam profile perempuan tak sedar diri tu ,ini lah hasil yg saya dapat :)

sekian ,terima kasih :)


♥ Older | Newer ❥