Amirra Najihah







+
+

Tuition Like Woee !
Friday, February 18, 2011 | 11:32 PM | 0 comment

hihi .ehemehemm ! sorry ,sekarang baru post .hoho .sebab baru bangun tido laa .bagus kan ? hekk .mengantuk plus penat++ oh ! tak tahu kenapa ? dah lah sakit kepala oh tadi ! btw ,tuition hari ney best ! even tak duduk sebelah Shahidah .hekk ! duduk dekat jelaa kan ? takpe .still bule gedik gedik oh ! hek .hari ney ,saya duduk sebelah Fashaa .hee .orang yg duduk depan dan belakang kitorang ,otak kuneng boleh tak ? sumpah tegelak ! haha .org belakang ,2 orang je handsome .org depan ,semua cantikcantik .hee :)) eh eh , hari ney tuition add maths je .sumpah faham oh ! daripada cikgu sekolah aja .nak tahu kenapa ? sebab kat sekolah ,asal nampak muka cikgu tu je mengantuk dan rasa nak bercakap jee ! hahah ;) habis class ,balik lah .Hezrin byebye saya oh ! haha ;DD eh ,mata dia sepet oh .rasa nak tolong besa kan je .hihi .then sebelum balik ,pegi mcd .lepas tu ,pegi bakers cottage .and beli something like kuih yg mcm bulat2 tu .and cheese stick .otw balik ,mkn lah yg mcm bulat2 ,tak sedap oh ! rasa loya gila tekak .adehh ! and sebab kuih tu ,saya sakit kepala balik rumah ? huu :((


♥ Older | Newer ❥