Amirra Najihah







+
+

wootwoot ;D
Thursday, February 17, 2011 | 9:20 PM | 0 comment

ohyeahh ! sekarang ,baru free nak mencarut kat sini ! haha .okayh ! nak cakap neyy ,kat sekolah hari ney ,Amirr Najihah baik gilaa ! haha .buat homework plus diam ja .nak tahu kenapa ? sebab Shahidah tak datang lah ! selalu memang cakap dengan dia ja .sobb :( huu .then science ,kena bahan balik dengan cikgu ! haha .sebab usik cikgu oh ! blablablaa ,then recess .aby belanja Soft Ice Cream kat ko-op .sedap laa ! sebab org belanja .hihi .goddamn ! tudung kena ice cream :(( mereka semua cakap saya macam budak darjah 1 ? oh ! thank you bebehh ! blablablaa .balik :))


LATiHAN BOLA TAMPAR !
bosan gila ! semua buat hal masing masing .nak touching bagai ? adehh ! apelaa .cikgu pulak takde lah ? memang malas nak main lah kan ? hm .

P/S : kalau budak baru ,buat cara budak baru .tak payah nak bajet yg kau dah up sangat ! tiba tiba nak sound membe aku .


IKUT MAMA ABY PERGI PASAR MALAM !
aha ! aby ajak balik dengan dia ? sebelum tu MakCik Aini ajak pergi pasar .okayh beli macam macam .aha ! dia offer macam macam kott ! malu laa .haha .adehh ! sampai kat tempat sayur ,dia tanya : 'kenapa aby dah taknak pegi tuition' haha .adeh ! apelaa ? tanya saya pulak ? aduhaii ! blablabla .then dia hantar balik rumah .hee :))


♥ Older | Newer ❥