Amirra Najihah







+
+

"Ada apa dalam beg saya. [PuTri MaLu nak tau]"
Saturday, March 19, 2011 | 10:34 AM | 1 comment

hee .iini segmen di jemput oleh tuan nya sendiri .okayh ,segmen ney macam best je ! hee ;DD just kena jawab soalan je .senang je sayang .

korang suka bawak beg tak ? kalau ya ,beg apa ?
-suka sangat !tak boleh hidup tanpa beg .hee .beg selempang ataupun handbag .


kenapa anda suka bawa beg ke mana-mana ?
-sebab senang ,boleh letak macam macam dalam beg tu ,

senaraikan apa sahaja yang ada di dalam beg anda , (jujur taw)
-haha .malu nye nak jujur .okayh ,mesti ada bedak ,krim muka ,celak ,lip balm ,pad ,klip rambut ,sikat ,dan tisu .tak sah kalau mereka tak ada .hee


sape sape yg nak join ,boleh klik SINI ,tak kisah boy or girl :)



♥ Older | Newer ❥