Amirra Najihah







+
+

awww ! rindu awak .
Thursday, March 17, 2011 | 11:33 AM | 0 comment

aha ! finally .17mac yg aku tunggu .datang jgk .haha .pergi KTM ,amek org tu .haha .sumpah kelakar .ada org tu kata kawasan perumah aku neyh bahaya .ofcourse lah .dah lah bila jalan atas bukit tu .fiwwitfiwwwit ! haha .tak penah tgk org bejalan ke ? pape tah .kau takde awek kan ? sebab tu jealous aku jalan dgn die .haha ;D tak tahu mcm mana nak pergi JJ .so ,jalan jalan dekat perfection .then tunggu teksi dekat depan tu .malas lah nak jalan kaki .duit tengah banyak kan ? lama kot tuggu teksi .org tu dah menyirap dah .hahahha ;D then ,ada pun teksi ! hihi .sekali naik RM3 kan ? pergi JJ .RM3 gak .tak berapa nak jauh lah if naik teksi .sekali org tu suruh bayar RM2 je .haha ;D okayh .sampai dah .turun dari teksi .err .lelaki yg naik moto tu seram .haha .tang mulut die .euww ! please lah .behave ur self pakcik .ishh ! apelaa .then kitorang gelak2 .haha ;D okayh .masuk JJ .jalan jalan .pergi tempat music .tiba2 org tu cakap ,jom ! aku petik kan kau satu lagu ? haha ;D ingat ney bapak kau punye kedai ke ? haha .masuk popular ,org tu suruh belanja dia chewinggum .wtv lah kan ? ehemhemm .then lepak kat tempat wayang .tingkat 4 .haha .malas nak cite .tp ada conversation :

stranger - me : siapa lelaki ney ?
me - stranger : err .bf !
stranger - me :  kenapa awak dgn lelaki ney ? sebab dia handsome ke ?
stranger - org tu : awak ayat perempuan ney ye ?
stranger - me : awak jgn percaya lelaki sangat .bukan nye betol pun .saya tahu sebab saya lelaki :)

haha .sape tak faham ,abaikan je .ney sbb stranger 26 tahun dengki dgn kitorang .sbb kitorang sweet gile semalam .wakaka ;D then nak pergi makan .org tu ajak pergi Mcd ,okayh .pergi perfection balik .makan makan .saya belanja org tu .sbb tengah kaya .haha ;D dah lah org tu makan burger saya .haha .takpe ,btw .best dpt makan makan ,dah lah makan gelojoh ! auww ! wee .then nak balik .hujan oh ! lalu dkt perfection .nampak Ameng oh ! haha .okayh ,maybe kau takkan ganggu aku lg ye ? kau dah nampak aku dgn lelaki lain kan ? hekk .then balik .pergi ktm .jalan kaki je .kaki koto oh ! then snap snap .auww !

p/s utk org tu ,sorry sebab mengaku kau bf aku .kite skendel je kan ? tp kte nmpk mcm couple .haha ;D



photo semalam .hee :)
org tu cakap kaki aku macam dolphin .haha


♥ Older | Newer ❥