Amirra Najihah







+
+

Berbaju Kurung Sepanjang Hari .
Saturday, March 12, 2011 | 11:07 PM | 2 comment

ehemm ! hee .okayh ,nak cakap ney .hari ney saya duduk rumah ayah saya oh .lepas balik tuition ,pukul 2 duduk rumah ayah .blablabla ,makan semua .then online laa .damn boring tahu tak ? macam tak buat pape je online tahu tak ? ayah ajak pergi KL ,sanggul rambut ,bedak muka ,celak mata .then pergi sogo ,ada sale .masuk masuk je tempat perfume .ahmaigadd ! Dior Addict ,Dunhill ,Calvin Klien ,Jadour .haha .semua mahal mahal .wtv lah ,aku dah ada one drop perfume dah .wangi jugak kan ? huahua ;DD pergi tempat perempuan ,carik new kardigen .auwauww ! lawa taw warna kelabu .hee .bila dah less ,RM48 .okayh lah kan ? hee ,pergi pasar pulak .adehh ! jam ouh .hmm ,kat pasar tu .ramai org pandang macam nak tekeluar bijik mata .agak agak kenapa eh ? maybe kuku saya yg lawa tuh la .haha ;DD lepas tu ,jalan jalan jalan .pergi rumah pakcik dekat wangsa maju .hm .cakap cakap cakap .8.30 ,gerak pergi JJ kat situ .

haha .terasa batak siket ,sebab JJ kepong tak mcm tu .lg best JJ wangsa maju tu .ada ROMP ,SEED ,PDI .adehh ! rasa nak pindah situ pulak .huahua ;DD lapa gilaa ! carik food court tak jumpa oh ! haha .sebab tak penah pergi JJ tu .lastly ,jumpa jugak .sebab ayah tanya security guard tu .hekk .blablablaa ,makan mcD je .hee .quarterpounder lagi .haha ;DD itu je yg sedap ,tak boleh buat apa lah kan ? hee .masuk PDI taw lepas tu ,nak satu baju ney ,skali ayah tak bg .haha .ayah cakap mcm budak2 sangat .err -,-' baru 17 kan ? normal lah ? sobbs :( takpe lah .esok nak keluar lg .haha ;D nak beli beg boleh tak esok ? pleaseee .huhu .blablablaa ,balik rumah ,and otw balik rumah tu .ayah cakap ,

ayah nak pergi Sabah .tp bulan 9 .ingat nak bawak Myra ,alaa ! SPM lah :( takpe lah .lainkali je .nanti lepas Myra habis SPM ,ayah ingat nak pindah Taman Melati .dekat dgn rumah Pak Ngah .senang sikit .Taman Melati ? OMG ! dekat rumah orang tu lah .haha ;DD suka gilaaa .iskk ! plan je .tak payah nak suka sangat .nanti lepas habis SPM ,kite pergi China lah ye ? 4 orang .baru berapa ribu .erkkk .baru berapa ribu ? haha ;D banyak lah weyh ?


p/s : yg bold itu ,saya taw :) hee


♥ Older | Newer ❥