Amirra Najihah







+
+

bola tampar :)
Thursday, March 10, 2011 | 5:43 PM | 0 comment

hee .heloo ! hari ney saye pergi bola tampa sorang sorang ouh .abey sakit dada .mama dia tak bg pergi .okayh ,nak cakap neyy .hari ney saye tak penat pun ,haha ;DD saya best player oh today ! auww ! sorry lah ameera ,angela ,dena ,syila ,and iman ,bukan berlagak .tp hakikatnyee .aha ;D last 2 years ,saya serve killer kan ? today saye best player ! auwauww ! hari ney penat kutip bola je .haha ;D sebab sape tak dapat sabut ,kena lari gelanggang 2 kali .dah lah mereka banyak kali tak dapat .so ,banyak kali lah kena lari .hahha ;DD dah lah tak ramai yg dtg ,so ,practice sekejap jee .hihi .sekejap pun ,best taw ,sampai terjatuh and tertidur kat gelanggang .tak boleh belaaa ,lepas tu ,tengah text text ngn fawwaz ,cikgu balik bola .tak daoat sambut .hp pon jatuh ! yezz ! suka sangat part tu .tp hp tak pecah or tak mati .hp saye kan berjana kuasa tinggi .hahhaah ;DD


♥ Older | Newer ❥