Amirra Najihah







+
+

Kau Berubah !
Sunday, March 27, 2011 | 8:57 PM | 0 comment

okayh ,aku nak cakap ney .kau baca ke tak ? itu kau punya pasal .first of all ,apa masalah kau dgn aku eh ? tolong lah ,aku taknak kau mcm ney ,kau dah kenapa wey ? tak cukup ke apa aku bg kau selama ney ? if hangout aku belanja kau itu ini .aku bukan nak kau care aku hari hari .aku just nak kau text aku je .tak kesah lah sehari 3 kali ke ? asal kan kau text .dah 10 hari tak text kau ,10 hari lah mangkok ! bukan 10 minit .apelaaa .aku ada buat salah ke ? meh lah cakap .tak payah buat aku macam tunggul .for your information ,aku dah master reset phone aku .and set num phone yg penting je dekat sim .so ,num kau aku dah takde .im tired of everything .now ,u can do what u want .just tired if i do that .u dont appreciate it right ? :) sekarang ,kau buat hal kau ,aku buat hal aku .tak payah nak sebok lagi okayh ? btw ,thanks for everything .kau memang superb ! kau cakap kau nak buat macam kau buat dekat 'DiA' kan ? yahh ! kau memang dah buat .101% kau buat dowh !

p/s : if kau dah baca ,dah dah terasa .thank you so much .appreciate it ;)


♥ Older | Newer ❥