Amirra Najihah







+
+

Otak Saya Stim .
Monday, March 14, 2011 | 9:17 PM | 2 comment

err -,-' omg ! hari ney class BM ganti .mula pukul 11 .habis pukul 2.45 .oh goshh ! bule meletup punggung saya .haha ;DD lama kott .adehh ! what ever lah kan ? tak sangka ada test hari ney .aduhaii .tak prepare pape pun .haha ;DD belasah jelah ,kan ? hekhek ! kena buat 5 rumusan oh .goshhh ! otak stim .sejuk gila .aircond pasang semua .memang beku lah kan ? ishh ! haha ;D okayh ,nak tahu tak ? pening gila kepala .sbb perah otak untuk memikir .haha ;DD adehh ! dah lah dia nak tampal score ? and inform kat parents ! ayokkk ! haha ;DD dah siap ,cepat cepat ambil buku kat counter .and pergi bakery .lapa kott .then 1.45 ,bincang rumusan .just rumusan ke 4 je ? adehh ! susah kot .pasal hutan ? adehh ! dia cakap ,below 60 failed ! haha ;DD saya below 60 tahu ? what ever lah kan ? malas nak fikir .haha ;DD

then ,masalah lagi .si Ameng tu ,nak ajak kenal lebih rapat lah ? oh gosh ! geli kot .please lah .cermin diri dulu .haha ;DD aku cakap taknak .taknak lah .dont force me okayh ? kau tu dah lah mcm pakcik pakcik .dan ,kenyataan nye ,mmg pakcik pakcik .rasa mcm geli je ? ajak kongsi problem lah ? euwww ! tak selera nak story .pandang muka kau pun taknak .haha ;DD sorry Ameng .not my taste ++ .haha ;DD

sebelum balik dari tuition ,ikot sista Shahdidah pergi Jusco .hee .pergi kedai kek .tempah untuk anak buah Shahidah .ishishh ,btw ! saya rindu kat orang tuh lah .dah 4 hari tak text taw ? 40 hours tahu tak ? huu .anywayy ,tak saba nak jumpa kau lah sayang khamis nanti .tp lambat sikit lah kan ? kau ada hal .aku pulak ada cheked up kat hospital Selayang .hee .rindu ++ taw ! :)


♥ Older | Newer ❥