Amirra Najihah







+
+

saiko :)
Saturday, March 5, 2011 | 11:38 AM | 0 comment

ehem:) sorry ,tak dapat nak update blog selalu .saya tak boleh nak online dah ,boleh pun online kat tuition and rumah ayah je .okayh ,nak cakap ney tak payah nak saiko aku sangat lah kan ? you think you're cool enough ? please lah perempuan ,apa masalah kau dengan aku ? ada aku mintak kau duit tiap tiap hari ke ? and fyi , bodoh tu kau .bukan aku ,tak payah nak maki aku macam macam lah kan ? sebab kau lagi teruk dari aku .haha .pmr mathematics pun D ,tak payah nak cakap aku bodoh lah kan ? funny at all .haha ;DD

P/S : aku bukan nak bangga ,or belagak pandai .kau yg lebih lebih kan ? lainkali ,cermin diri dulu .okayh ? mwah !


♥ Older | Newer ❥